FJALË

Fjalor Shqip

PUNËPASTËR mb.

1. Që bën punë të pastër, që e bën punën të mirë e të qëruar. Grua punëpastër. Mjeshtër (rrobaqepës, këpucar) punëpastër.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →