FJALË

Fjalor Shqip

PUNËSI f.

Të qenët i zënë me punë, të qenët në punë; veprimtaria prodhuese e njeriut; punë; kund. papunësi. Punësia dhe papunësia.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →