FJALË

Fjalor Shqip

PUNUES mb.

1. Që shërben për të kryer një punë, që është për punë. Makina punuese. Aftësia punuese e makinerisë.

2. Punonjës. Masat punuese.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →