FJALË

Fjalor Shqip

PUNËTHATË mb.

1. Që punon pak dhe keq; që nuk i ka duk puna.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Fjalëgjati - punëthati. fj. u.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →