FJALË

Fjalor Shqip

PUNËZI mb.

1. I mjerë, fatkeq, fatzi; kund. punëbardhë.

2. Që nuk është i zoti për punë, i paaftë për punë, i plogët. Ç'e do, atë punëzi!

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →