FJALË

Fjalor Shqip

PUNOVE f. krahin.

Tokë e punuar; tokë e punueshme. Punovet e fshatit.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →