FJALË

Fjalor Shqip

PUNUESHËM mb.

Që mund të punohet për t'u mbjellë a për diçka tjetër; që punohet. Tokë (sipërfaqe) e punueshme. Dru i punueshëm. Argjilë e punueshme.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →