FJALË

Fjalor Shqip

SHAKË f.

  • Bushtër. Shakë e keqe! shar. Shakë rrugësh (edhe shar.) Këlysh shake.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →