FJALË

Fjalor Shqip

SHAGE f. krahin.

  1. shih ZHAKË.
  2. krahin. Fund grash i bërë prej zhake ose prej një pëlhure tjetër të trashë. Shage e bardhë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →