FJALË

Fjalor Shqip

SHAIR m. vjet.

  • Sazexhi. Morën shairë në dasmë. Erdhën shairët.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →