FJALË

Fjalor Shqip

SHAHIT m. vjet.

  • Dëshmitar. Shahit syri dëshmitar që e ka parë vetë ngjarjen për të cilën dëshmon. Shahit i rremë. Doli shahit. Nxori shahitë. E thirrën si shahit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →