FJALË

Fjalor Shqip

SHAHIST m.

  • Ai që e njeh mirë lojën e shahut dhe që merr pjesë në ndeshjet.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →