FJALË

Fjalor Shqip

SHAHTHI ndajf.

  • Arithi, qirithi, shah. Kali u ngrit shahthi. Rri shahthi.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →