FJALË

Fjalor Shqip

SHAJNI f.

  • Përfytyrimi i rremë që i shfaqet si hije dikujt në një gjendje të sëmurë, hije, vegulli. Iu shfaq një shajni.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →