FJALË

Fjalor Shqip

SHAHI f. vjet.

  • Pushkë e thjeshtë me strall, me tytë të gjerë në trajtë hinke, që mbushej nga gryka e që përdorej me predha në trajtë rruzujsh prej guri a prej metali; top krahu.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →