FJALË

Fjalor Shqip

SHAGAT kal. krahin.

  • Ngacmoj dikë; e vë në lojë, tallem me të, e përqesh, e gërgas. Shagatnin nusen.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →