FJALË

Fjalor Shqip

SHAPTORE f. zool.

  • Shpend i murrmë lara-lara, me sqep të gjatë, të hollë e të drejtë, që rron nëpër shkorrete e pyje me lagështirë dhe ka mish të shijshëm; shapkë, pulëdushke. Ecën si shaptore.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →