FJALË

Fjalor Shqip

SHE m.

  1. Përrua i madh që zbret nga malet dhe nuk shter gjatë gjithë vitit. She i rrëmbyer.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →