FJALË

Fjalor Shqip

SHEF m.

  • Përgjegjës që drejton një degë të administratës a të prodhimit, një zyrë, një sektor, një organizëm pune etj.; kryetar; epror. Shefi i administratës. Shefi i seksionit. Shefi i shtabit. Shefi i llogarisë. Shefi i policisë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →