FJALË

Fjalor Shqip

SHESHE f.

  • Qeleshe e ulët dhe e rrafshët, që e mbajnë burrat në disa krahina të Shqipërisë së Veriut.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →