FJALË

Fjalor Shqip

SHKALAFITEM vetv. bised.

  • 1. Shqyhem, zhvatem, copëtohem, grisem. U shkalafit nëpër driza.
  • 2. Lodhem e këputem sa mezi qëndroj në këmbë, shkrehem. U shkalafit nga vapa. U shkalafit në punë.
  • 3. Pës. e SHKALAFIT.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →