FJALË

Fjalor Shqip

SHKATËRROHEM vetv.

  • 1. vet. veta III. Prishet, rrënohet, shembet. U shkatërrua shtëpia (rruga, ura). U shkatërrua qerrja (karroca, makina, biçikleta).
  • 2. Prishem, dobësohem; vet. veta III keqësohet shumë. U shkatërrua nga shëndeti. Iu shkatërrua shëndeti. Iu shkatërruan nervat.
  • 3. Pës. e SHKATËRROJ.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →