FJALË

Fjalor Shqip

SHKATHEM vetv.

  • 1. edhe fig. Shpihem, shkrifem; bëhem më i gjallë e më i zhdërvjellët; çelem; zhvillohem; kund. ngathem. Shkathem nga trupi. Po i shkathën duart (këmbët). Sa e pa, u shkath në fytyrë. Iu shkath goja.
  • 2. Pës. e SHKATH.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →