FJALË

Fjalor Shqip

SHKATHTËSOHEM vetv.

  • Bëhem i shkathët a më i shkathët, zhdërvjelltësohem. Ka filluar të shkathtësohet.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →