FJALË

Fjalor Shqip

SHKELEM vetv.

  • 1. Shkelim njëri-tjetrin. Njerëzit shtyheshin e shkeleshin. U shkelën e u copëtuan.
  • 2. vet. veta III. Bashkohet me mashkullin, pllenohet (zakonisht për shpendët). Shpendët shkelen.
  • 3. Pës e SHKEL.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →