FJALË

Fjalor Shqip

SHKOKËLOHEM vetv.

  • 1. vet. veta III. Bie kokrra-kokrra, bëhet kokrra-kokrra, shkoqet vetiu. Shkokëlohet gruri. Ky rrush shkokëlohet kur piqet.
  • 2. fig. bised. Gajas së qeshuri, shqyhem gazit, me zbërthehen brinjët së qeshuri. U shkokëlua së qeshuri.
  • 3. Pës. e SHKOKËLOJ.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →