FJALË

Fjalor Shqip

SHKOKËRDHOHEM vetv. krahin.

  • Këputem në mes duke mbajtur në shpinë pesha të rënda, këputem nga një punë e rëndë; lodhem së tepërmi, zgërlaqem nga lodhja. U shkokërdhua duke mbajtur gurë. Shkokërdhoheshin duke punuar.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →