FJALË

Fjalor Shqip

SHKOLLOHEM vetv.

  • Shkoj në shkollë që të mësoj dhe të edukohem; marr arsim. Dëshira për t'u shkolluar. U shkollua në vendlindje. Janë shkolluar së bashku.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →