FJALË

Fjalor Shqip

SHKORDHEM vetv.

  • 1. Shfryhem; bie nga trupi. Pse është shkordhur kështu?
  • 2. Shkrehem, këputem. U shkordh fare nga sëmundja.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →