FJALË

Fjalor Shqip

SHKOZËZEZË f. bot.

  • Shkozë me degë të holla të mbuluara me push, me gjethe vezake, të vogla e të dhëmbëzuara, që rritet si shkurre a si dru i vogël deri në tetë metra dhe që përdoret për të djegur, si ushqim për dhitë etj.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →