FJALË

Fjalor Shqip

THARËSE f. sh

  • Pajisje a makinë e posaçme ose vend i veçantë për të tharë diçka me anë të nxehtësisë, me anë të erës etj. Tharëse frutash. Tharëse rrobash. Tharëse flokësh. Tharëse elektrike (diellore, natyrore). Tharëse misri (bërsish, duhani, pambuku). Tharëse me ajrim.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →