FJALË

Fjalor Shqip

THARBEM vetv.

  • 1. vet. veta III. Thartohet a tharmëtohet diçka nga tharmi ose nga një lëndë tjetër; prishet. U tharb qumështi.
  • 2. fig. Prishem mendsh, çmendem.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →