FJALË

Fjalor Shqip

THATËSI f.

  • 1. Të qenët i thatë, pa ujë e pa lagështi; mungesa e ujit, e lagështisë a e njomështisë. Thatësia e ajrit. Ka thatësi në gojë.
  • 2. Thatësirë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →