FJALË

Fjalor Shqip

TINGULLT mb. gjuh.

  • Që ka tingull, me tingull, tingullor. Bashkëtingëllore të tingullta.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →