FJALË

Fjalor Shqip

TRUPËRISHT ndajf. libr.

  • Me trup, fizikisht, nga trupi. U forcuan trupërisht. Trupërisht dhe mendërisht.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →