FJALË

Fjalor Shqip

Turqia -

  1. vend bikontinental, që shtrihet në Azi dhe Evropë
    Kufizohet me Greqinë, Bullgarinë, Gjeorgjinë, Armeninë, Azerbejxhanin, Iranin, Irakun dhe Sirinë.
    Kryqytet i Turqisë është Ankara.
SHQIPFUL