FJALË

Fjalor Shqip

Anijendërtues

  • m.sh. - Specialist për ndërtimin e anijeve; ndërtues anijesh.
  • mb. - Që merret me ndërtimin dhe me ndreqjen e anijeve. Kantier anijendërtues.-