FJALË

Fjalor Shqip

Besatohem vetv.vjet. - Lidhem me besë me dikë, bëj marrëveshje me dikë për veprime të përbashkëta. U besatuan të gjithë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →