FJALË

Fjalor Shqip

Besueshëm mb. - Që mund t'i besohet, që mund t'i zihet besë; i besuar. Lajm i besueshëm. Burim i besueshëm. Njeri i besueshëm.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →