FJALË

Fjalor Shqip

FJALËTOJ jokal.

Bëj fjalë me dikë për të mbrojtur një pikëpamje, hahem me të për diçka; zihem a grindem me fjalë. U fjalëtuan kot.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →