FJALË

Fjalor Shqip

FJALOS jokal.

1. Bisedoj, fjalosem me dikë.

2. edhe kal. Flas, them fjalë. Ç'fjalos ashtu?!

3. I them a i flas dikujt për diçka. Me fjalosi gjerë e gjatë për atë punë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →