FJALË

Fjalor Shqip

FJALIM m.

Ligjëratë që mbahet në një mbledhje të gjerë; fjalë. Fjalim i gjatë (i shkurtër, i zjarrtë). Fjalim i rëndësishëm (historik, programatik). Fjalimi i hapjes (i mbylljes). Mbaj një fjalim.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →