FJALË

Fjalor Shqip

FJALOHEM vetv.

1. Fjalosem.

2. Zihem me fjalë me dikë, bëj fjalë me të.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →