FJALË

Fjalor Shqip

FJALOSEM vetv.

1. Flas, bisedoj.

2. Zihem me fjalë me dikë, bëj fjalë me dikë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →