FJALË

Fjalor Shqip

GABË I f. krahin.

Gafë. Flet (lëshon) gaba. Ka bërë disa gaba.

GABË II f. zool., krahin.

Shkabë. U bë si gabë u dobësua sa i duken kockat.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →