FJALË

Fjalor Shqip

GJETHNAJË f.

  • 1. Kurora e gjetheve të një peme; përmb. gjethet e një druri. Gjethnaja e pemëve. Gjethnajë e dendur.
  • 2. shih GJETHISHT/Ë,~A. Gjethnajë e kalbur. Era e gjethnajës.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →