FJALË

Fjalor Shqip

HARKIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve HARKOJ, HARKOHEM. Harkimi i llamarinës.
  • 2. Kthesë si hark e diçkaje, hark. Harkimi i vetullës. Harkimi i ylberit. Harkimi i lumit. Në harkim të udhës.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →