FJALË

Fjalor Shqip

HARBIM m.

  1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve HARBOJ, HARBOHEM. Harbimi i kalit (i mëzit). Harbimi i fëmijëve.
  2. Shpërthim i shfrenuar, shfrim i papërmbajtur. Shpërtheu me harbim.
  3. Epsh i shfrenuar. Ka harbim.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →