FJALË

Fjalor Shqip

Italia -

  1. shtet në pjesën jugore të Evropës
    Kufizohet me Francën, Zvicrën, Austrinë dhe Slloveninë.
    Brenda këtij shteti gjenden edhe dy shtete, Vatikani dhe San Marino.
    Kryeqytet i Italisë është Roma.

Italia

  1. Italia
SHQIPFUL