FJALË

Fjalor Shqip

KABASHËM mb. bised.

  • Që zë shumë vend, kaba. Dollap i kabashëm.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →